LA CARUL CU BERE (SAU BEREA CU CARUL)

Caru cu bere

Ani buni o vizită în București nu însemna altceva decât alte birouri, alte întâlniri și timp pierdut în trafic. În vara aceasta însă m-am oprit pentru o zi din alergătură  și am luat-o la pas să redescopăr  locurile pe care le îndrăgesc în fostul Mic Paris. Rătăcind prin străduțele refăcute sau încă în construcție din Centrul Vechi, am ajuns invariabil pe strada Stavropoleos unde găsești una din berile cu tradiție din București,bineînțeles, la Caru cu Bere.

Îmi place atmosferă cu patină pe care și-a păstrat-o Caru cu Bere într-o lume din ce în ce mai uniformă în care din păcate tendința este să renunțăm la tradiție și ceea ce ne dă farmec și unicitate.

Muzică de café concert, domnișoare surâzătoare, lume multă și lucrul esențial bere bună. Meniul cu aer de ziar al anilor interbelici este ușor dificil de descifrat dar până la urmă am găsit ce căutam halba de bere de 1 litru , o porție zdravănă de cârnăciori de Pleșcoi – rețetă originală și un desert nou, pepene galben umplut cu înghețată.

Caru cu bereCaru cu bereCaru cu bereCaru cu bereCaru cu bereCaru cu bere

Caru cu bere
Strada Stavropoleos 5, București.
Dacă vă planificați să ieșiți cu prieteni în week-end la Caru cu bere sfatul meu este să vă faceți din timp rezervare, pentru a fi siguri că aveți loc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *