Category Archives: Germania

MÜNCHEN: CEA MAI VECHE BERĂRIE

HB_Ausleger_003La Munchen am ajuns într-o pauză de schi de pe pârtiile austriece, fiind la doar o oră de condus de Abtenau (Austria),  locația vacanței noastre de iarnă.

Prima oprire a fost Biroul de Turism aflat în incinta Primăriei, pentru că nu aveam de acasă lecția făcută cu principalele puncte de atracție din orașul bavarez, în plus aveam nevoie de o hartă și sfaturi utile oricărui turist. Iată ce am aflat. Citeşte tot articolul

MÜNSTER CAPITALA BICICLETELOR

2010-06-23 22-37-05

Münster nu este nepărat un obiectiv turistic pentru cei care își propun o vacanță în Germania, dar este considerat “unul din cele mai locuibile orașe din lume” și o adevărată capitală a bicicletelor.  Eu am ajuns în oras în călătorie de afaceri și ca întotdeauna când sunt într-un loc nou părăsesc căldura camerei de hotel și plec în explorare, chiar dacă orele sunt înaintate.

Citește tot articolul

MUZEUL MERCEDES-BENZ (2010): Album foto

Intrând în lumea Mercedes Benz ești purtat prin 120 de ani de istorie, inovație și perfecțiune.

Vezi albumul

DE LA UN CAL PUTERE LA SLR MCLAREN

În articolul de ieri vă povesteam de fascinanta lume BMW descoperită la muzeul din München așă că astăzi m-am gândit să continui cu principalul concurent al bavarezilor și să vă împărtăşesc impresii din Muzeul Mercedes din Stuttgart, 120 de ani de istorie: de la trăsuri la SLR McLaren.

Citește tot articolul

MUZEUL BMW DIN MÜNCHEN (2008): Album foto

O scurtă incursiune în 90 de ani de istorie BMW: fascinație, design, inovație, automobile și motociclete la care unii dintre noi doar visăm.

Vezi albumul…

ÎN FASCINANTA LUME DIN MUZEUL BMW

Munchen îmi va aminti mereu de Oktoberfest, Bayern Munchen și fascinația BMW. Și unde poți să intri cel mai bine în lumea constructorului german dacă nu la Muzeul BMW aflat lângă BMW Tower și cei patru cilindri ai săi, în zona Centrului Olimpic din metropola bavareză.

Citește tot articolul