Category Archives: ZigZag

ADIERE DE PRIMĂVARĂ

ghiocei

Da, deja se simte în aer, primăvara vine. Natura își scutură cojoacele, stratul de omăt dispare  și  cu siguranță în grădina mamei au apărut primii ghiocei.  Vom începe drumețiile, ne facem planuri de vacanță, ne ștergem aparatele de fotografiat de praf pentru a reîncepe să surpindem diversitatea lumii în care trăim.

Citește tot articolul

O BRAD FRUMOS

4 the love of his truth

Fie el din plastic, natural sau în ghiveci, bradul de Crăciun rămâne simbolul principal al sărbătorilor de iarnă. Cred că fiecare dintre noi ne reamintim cu plăcere momentele care le petrecem cu cei dragi în jurul bradului de Crăciun desfăcând nerăbdători cadourile din partea Moșului care în fiecare an ne trecem până la urmă pe lista copiilor cuminți. Dar când a apărut bradul de Crăciun?

Citește tot articolul

DE CE E IMPORTANT UN MALL?

Iulius Mall Cluj NapocaPoate vă întrebați ce legătură are întrebarea din titlu cu un site de turism. Sincer nici eu nu știu, dar m-a inspirat articolul lui Chinezu de zilele trecute și mi-am zis haide să vedem de ce ne dorim un mall în oraș și de ce ne placem să petrecem ore întregi în el.

Citește tot articolul

POVESTE DE CRĂCIUN

brad-de-craciun

E Sărbătoarea Sfântă de Crăciun, când colinzile răsună și lumina ți se strecoară în suflet. E vremea când ne strângem lângă cei dragi, pe lângă casă și împodobim bradul sub care așteptăm, dacă am fost cuminți,  cadourile din sacul lui Moș Crăciun. Citește tot articolul

AȘTEPTÂND ZĂPADA (Album foto)

2007-12-21 16-30-13Nostalgia iernilor care au trecut în așteptarea celei ce urmează să vină. Vezi albumul…

AȘTEPTÂND ZĂPADA

2008-12-29 15-32-24Iarnă, zăpadă, gheață, simple cuvinte care de cele mai multe ori ne amintesc de trotuarele înzăpezite, blocajele din trafic, nopți dormite în mașină dacă nu ai fost atent la buletinul meteo care te avertiza că vine viscolul, și continuăm mulți dintre noi să vedem jumătatea goală a paharului. Și atunci de ce aștept zăpada?

Citește mai departe

UNDE AȘ VREA SĂ FIU….

2006-07-14-000 14-05-28Îmi beau obișnuita cafea de dimineață și visez cu ochii deschiși în timp ce în minte îmi sună melodia lui Alice in Chains……
Hey, I ain’t never coming
Home
Hey, I’ll just wander my
Own road………..

Citește tot articolul

NOSTALGII DE VARĂ

nostalgia verii

Acum în prag de iarnă să mai aruncăm o privire la vara ce a trecut în așteptarea celei ce va veni.